FISKE


Fiske är inte bara en hobby eller sport för mig, det har blivit en livsstil! Jag har älskat det sen första gången jag höll i ett spö och älskar det fortfarande. Det är ett sätt för mig att samla energi, njuta och ha kul. Men även en utmaning och få fantastiska naturupplevelser.

BAKGRUND


Min pappa tog ut mig första gången och fiskade torsk när jag va 8 år gammal, sedan dess har fisket varit en kärlek för mig och en stor lycka. Gädda, abborre och havsöring har alltid funnits nära till hands och varit något jag alltid älskat att fiska efter. Men rätt snabbt i ung ålder kom metet in i bilden, först efter mört och småfisk. Men senare utvecklades det till seriöst ‘specimenfiske’ och jakt efter större exemplar! Karp, sutare, id, brax och även stora mörtar.

ARTER & TEKNIK


‘Specimenfiske’ är noggrant fiske, där man lägger stor vikt vid detaljer som avspeglar sig på allt annat fiske man bedriver senare. Efter många års specimenmete så är de mest predatorfiske jag dedikerar min tid till. Framförallt gädda, men även mycket havsöring, torsk och abborre. Det finns många olika sätt att fiska på och tankesätt; allt från beten och färger till väder, vind, temperatur och vattenstånd.

SLUTLIGEN


Efter 20 års erfarenhet, är detta något med stolthet jag vill dela med mig av. Haka på och låt mig bjuda på en fantastisk natur- och fiskeupplevelse!